Tore Strømøy

Tore Strømøy for de fleste kjent som Tore på sporet skriver i et Facebook-innlegg at både fotballen og Trøndelag mistet litt av fargen. Han får full støtte av musiker Morten Diesel Dahl.


Lynn Anderson Visits Her Relatives In Norway Youtube

Meiner helseministeren driv indirekte reklame for amerikansk selskap.

. Som gravejournalist og dokumentarskaper. Tore Strømøy vil bli styreleder i Rosenborg NTB. Industrikjempe skremt over signalene fra politikerne.

Tore Strømøy har derimot sagt høyt og tydelig at han stiller seg disponibel om valgkomiteen spør. Han vil ha Tore Strømøy som ny styreleder. Tore Strømøy kaster seg inn i styreleder-kampen i RBK.

For tv-seere er han mest kjent som slektsgranskende programleder gjennom mange sesonger med Tore på sporet. En av tingene som er bra med Tore Strømøy er at han ikke er ansatt i NRK. Vi må tilbake til det klubben var kjent for.

Tore Strømøy er rett mann sier forretningsmann og RBK-medlem Frithjof Riis til NRK. Det er én spesiell sak Tore Strømøy aldri har klart å glemme. Selv sier han at han har kjempelyst på vervet og at han har planer for hvordan en kan snu den.

Men i den kommende NRK-dokumentarserien Gåten Agnes går Strømøy inn i en litt annen rolle. NRK omtalte saken først. Det er jeg lei meg for og for at jeg ikke jobbet videre med saken i 1989 sier Tore Strømøy til Journalisten.

RBK trenger nye tanker og ny vind i seilene. Det betyr at han kan styre tida som han vil. Forsker ved Sjøkrigsskolen om russiske marineøvelser.

Moe signerte ny kontrakt med Molde. Jeg tror Tore er rett man til rett tid for å få opp den spiriten som Rosenborg trenger sier han til Adresseavisen. International English Internacional Español Danmark Deutschland Dutch España France Italia.


Pin By Barbara Shoup On Norway Norwegian Tv Nrk Tv Programmes Tv Radio Channels

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel